Aktuális
2014.04.25 15:10

Pályázati felhívás!

Tudtad, hogy Ajka város 2014-ben ünnepli fennállásának 800. és a várossá nyilvánításának 55. évfordulóját?

 

 

 

 

 

Te hogyan vagy itthon, otthon? Tervezz óriásplakátot, facebook háttérképet vagy Ajkát népszerűsítő ajándék- és használati tárgyakat!

 

 

 

 

 

 

 

1. Te hogyan vagy itthon, otthon?

Tervezz óriásplakátot, és mutasd meg, miért jó szerinted ajkainak lenni ma!

Az óriásplakátokat képeslap, vagy fekvő A/4 méretben, bármely technikával el lehet készíteni, leadni .jpg formátumban kell. A 10 -15 legjobb alkotást mobil óriásplakát-tartón állítjuk ki a főtéren. A legjobb plakátot pedig a városban valamelyik óriásplakát-helyre tesszük ki.

 

2. Tervezz facebook háttérképet!

A facebook háttérképekkel általában üzeneteket fogalmazunk meg magunkról. Te mit üzennél másoknak azzal kapcsolatban, hogy „Ajka egy jó hely”?

 

3. Tervezz kifejezetten Ajkát népszerűsítő ajándék- és használati tárgyakat! Tervezhetsz rá logót, fotót, rajzot, szimbólumot, de lehet bármilyen eredeti ötlet. A lényeg, hogy ajándékozható, vagy hordható legyen. Lehet:

esernyő, szilikon karkötő, vászontáska, papírtáska, kulcstartó, toll, poló, ing, farmer, sapka, kristály pohár, vagy ami eszedbe jut

 

A tervezésért (persze, ha le is adod) 15 önkéntes munkaórát igazolunk, a nyertest pedig 100.000 Ft-tal jutalmazzuk, mellyel egyben a jogdíjakat is megvásároljuk.

 

 

A tervezéskor használhatod ezt a logót is, de ha van jó ötleted, akár tervezhetsz újat is:

A pályázati munkákat 2014. május 16-ig küldd az trendiajka@gmail.com e-mail címre.

A beküldött pályamunkákról 2014. május 31-ig szakmai zsűri dönt.

 

Jó munkát!

 

Kristály-völgy Egyesület

8400 Ajka, Sport u. 17. fsz.1.

Honlap készítés